Kajacsata

Kajacsata
Kajacsata
Kajacsata
Kajacsata

Kajacsata! Forgass, párosíts és spájzolj! Ha egy jó társasjátékra vágysz, csak tedd a Kajacsatát az asztalra, és szolgálj fel egy lendületes, párosító, kajakoronggyűjtő játékot. Fordítsd fejjel lefelé a kajakorongot, hogy lásd, mit kell majd párosítani. Szerezd meg a legtöbb kajakorongot, hogy te lehess a győztes. Kitűnő szórakozás az egész család számára. 

4 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 6 játékos számára
~ 15 – 20 perc
Állapot:
7 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 370 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
A  Rotschild Design és Theora Design által tervezett 2010-ben megjelent játék 2-6 játékos számára egy vidám és szórakoztató memóriajátékot kínál a kicsik számára.
 
 
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 db forgatható tálaló, 66 db kétoldalas kajakorong, 6 db kétoldalas tányér, 1 db játékszabály és szülőknek szóló használati útmutató
 
 
 
A játék menete:
 
Előszöris el kell dönteni, hogy a nehezebb vagy a könnyebb játékváltozatot akarják-e játszani a gyerekek. Ezután mindenki kap egy tányért, és a kiválasztott nehézségi foknak megfelelőre fordítja azt. A piros a könnyebb, a kék a nehezebb oldal.
 
A zsetonokat a megfelelő erősségnek függvényében fel kell tölteni a tálaló csövébe véletlenszerű sorrendben.
 
A soron lévő játékos megforgatja a tálaló tárcsáját. Így hét különféle étel kerül a kis tálaló lyukakba. Majd elkiáltja magát: Kajacsata!
 
Minden játékos egyszerre, amilyen gyorsan csak tudja, elkezdi felvenni a kiforgatott zsetonokat. Azokat pedig a saját tányérján lévő azonos kép egyikére kell, hogy rakja. Még hozzá úgy, hogy megfordítja az éppen elvett zsetont.
 
Így egy másikféle étel kerül az előző fölé. Amire ha tud, újabb ételt halmozhat fel.
 
A kör addig zajlik, amíg már senki sem tud elvenni ételt a tálalóból, vagy elfogynak onnét az ételek. A megmaradt ételek pedig félre kell rakni a két kör között.
 
A következő játékos újra megforgatja a tálaló tárcsáját, és kezdődhet is a következő kör.
 
A nehezített változatban minden tányéron van egy joker hely középen. Oda akármilyen ételt le lehet rakni. Persze csak addig, amíg nincsen ott semmilyen étel. Utána már a többi tányérra vonatkozó szabály érvényes az ott lévő ételekre is.
 
A játék addig zajlik, amíg el nem fogy az összes zseton a tálalóból.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot az nyeri, akinek a legtöbb étel zsetont sikerült összegyűjtenie a játék folyamán.
 
 
 
Végezetül:
 
A Kajacsata egy rendkívül kreatív és szórakoztató játék. Fejleszti az összehasonlítás, párosítás, vizuális észlelés, memória és koncentrációs készségeket. Ráadásul minden alkalommal más és más lesz a játék, ezért nagyfokú újrajátszhatóságot biztosít a játékosok számára. Ajánljuk minden kisgyermekes család számára.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
ügyességi, panel lerakós
Fejlesztési területek
térbeli orientáció, logikai készségek fejlesztése, kombinációs készség
Téma/Tematika
ételes
Kiadó
ThinkFun
Kiadás éve
2 010
Szerző(k)
Rothschild Design, Theora Design
Cikkszám
KTM100000222
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.