Mr. Jack Pocket (eng)

Mr. Jack Pocket (eng)
Mr. Jack Pocket (eng)
Mr. Jack Pocket (eng)
Mr. Jack Pocket (eng)

Az egyik legnépszerűbb kétszemélyes nyomozós játék, a Mr Jack zsebben elférő változata. A táblát kártyalapok pótolják, a gyanúsítottak a kártyákon szerepelnek, Holmes, Watson és egy kutya pedig a kártyákból kialakított játéktér körül köröz, és így látnak rá az egyes sorokra, oszlopokra. Az izgalmas játékmenetet és a magával ragadó hangulatot most magaddal viheted akárhova.

 

A játék angol nyelvű, de adunk hozzá magyar játékszabályt.

14 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 2 játékos számára
~ 15 – 30 perc
1HTnhrJkCgY
Állapot:
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 325 Ft
Győri készlet
6 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:
 
Bruno Cathala & Ludovic Maublanc 2011-ben megjelent játéka 2 fő részére most egy praktikus, utazásokhoz is alkalmas formában tárja a játékosok elé Hasfelmetsző Jack történetét.
 
Mit kapunk a dobozban?
 
9 utcakártya, 9 alibi kártya, 3 detektív token, melyen Holmes, Watson és a kutyájuk, Toby szerepel, 4 két oldalú akció token, 8 két oldalú idő token
 
A játék menete:
 
A játékos, aki Jack-et alakítja húz egyet a megkevert alibi kártyák közül. Ez a karakter lesz a gyilkos ebben a játékban. A nyomozónak őt kell megtalálnia. Mr. Jack-nek pedig ennek a személynek a kilétét kell titokban tartani.
 
A kilenc utcakártyát megkeverve, randomizálva ki kell helyezni a játéktér közepére úgy, hogy egy 3x3-as rácsot alkossanak.
 
A három nyomozó tokent a megfelelő lapok mellé kell helyezni úgy, hogy azok egy falat lássanak. Vagyis a lapokat meg kell fordítani, ha azok nem a fal oldalukat mutassák a tokenek felé.
 
A nyolc körjelző tokent ki kell helyezni a játéktér mellé.
 
Az utcalapok egyik oldalán ott szerepel a kilenc gyanúsított. Minden kör végén Mr. Jack-nek meg kell mondania, hogy abban a pillanatban a nyomozók látják-e őt. A nyomozó pedig ez alapján megfordítja a megfelelő utcalapokat az üres oldalukra. Így zárva ki bizonyos személyeket a gyanúsítottak köréből.
 
Figyelni kell arra, hogy a megfordítás közben az utcák iránya ne változzon meg!
 
Egy játékos a körében négy akció közül választhat, hogy mit szeretne csinálni. Ezek az akciók tokeneken vannak, amik dupla oldalúak. Tehát összesen 8 féle akció létezik a játékban.
 
Attól függően, hogy az adott körben melyik játékos jön először, kiválaszt egy akciót, végrehajtja. Majd a másik játékos kettőt választ, majd a megmaradtat a kezdő játékos.
 
A következő körre az akciótokenek átfordulnak a másik oldalukra és azok közül lehet választani.
 
Minden harmadik körben a tokeneket újra randomizálni kell.
 
A kör végén, ha Mr. Jack nem látható, akkor megkapja a körjelzőt, aminek a hátulján egy homokóra látható. Ellenkező esetben a nyomozó kapja meg.
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot a nyomozó nyeri, ha a nyolcadik kör vége előtt csak Jack marad a gyanúsítottak listáján. Jack pedig akkor nyerhet, ha összegyűjtött 6 db homokóra tokent. Ezeket a körjelző tokenek hátulján és némelyik alibi kártyán lehet megtalálni. Utóbbit úgy szerezhet Jack, hogy a megfelelő akció választásával húz egy ilyen lapot.
 
Végezetül:
 
A Mr. Jack Pocket egy remek kis következtetős játék. Érdekes akcióválasztási lehetőségekkel, és rengeteg taktikával megspékelve. Ajánljuk mindazoknak, akik kevés hellyel rendelkeznek, és szeretik a nyomozós játékokat vagy csak most ismerkednek Mr. Jack világával.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Mr. Jack
Játékszabály nyelve
angol
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Moduláristábla, MOV-18MapDeformation, HiddenMovement
Fejlesztési területek
kombinációs készség, taktikai gondolkodás, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
bűnügyi
Kiadó
Hurrican Games
Kiadás éve
2 010
Szerző(k)
Bruno Cathala, Ludovic Maublanc
Cikkszám
KTM100000506
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.