Múzsa: Sugallatok

Múzsa: Sugallatok
Múzsa: Sugallatok
Múzsa: Sugallatok
Múzsa: Sugallatok
A Múzsa társasjáték egy izgalmas dedukciós társasjáték, amelyben a játékosok az Activity nyújtotta színészi lehetőségeket és a Dixitben átélhető belső megérzéseikre kell hagyatkozzanak. Remek csapat összekovácsoló társasjáték baráti társaságoknak vagy családoknak, 10 éves kortól.
10 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 12 játékos számára
~ 30 – 40 perc
DtbfHqsyvYM
Állapot:
7 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 370 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:

Jordan Sorenson 2018-ban alkotta meg ezt a hátsó megérzéseket és előadói képességet próbára tevő, vicces party játékot 2-12 fő részére.Mit kapunk a dobozban?

84 nagyméretű Remekmű kártyát, 50 Ihlet kártyát változatos kihívásokkal, játékszabályt.A játék menete:

A játékot két fővel egy külön szabállyal, három fővel pedig egy "kettős ügynökkel" tudjuk játszani. A valódi csapatjátékot 4 főnél, két csapattá szétválva tudjuk kipróbálni.

A játékosok ekkor próbálnak olyan feladvány párosításokat kitalálni, amelyet a másik csapat nehezen vagy nem fog tudni előadni. Egy időben, mindkét csapat választ a másik csapatból egy főnek egy Ihlet kártyát, a mellé húzott Remekmű laphoz. A Remekmű képe határozza meg, hogy mely Ihlet kártya (három közül lehet választanunk) lesz a legnehezebb vagy legviccesebb. Az Ihlet kártyák tulajdonképpen egy feladatot rejtenek, pl. táncolva kell előadnia a Remekmű (festmény lap) kártyán szereplő dolgot. Hogy lehet nyerni?

A játékos eljátssza a feladványt annak meghatározott mikéntjével a csapattársainak, majd a kapott lapot bekeverjük 4 random lap közé és azok közül kell kiválasszák a megfejtést. Szóban nem segíthetjük a választásukat, de ha késik, megismételhető az előadás. Amennyiben sikerül kitalálniuk azt, úgy az Ihlet kártyán szereplő pontszámot fogják megkapni. Amelyik csapat több pontot gyűjt a kör előadásban, az nyer.Végezetül:

A Múzsa: Sugallatok társasjáték nagyon jól ötvözi és újítja meg a Dixit-Activity társasjátékokat. Amennyiben a játékosokban meg van az ehhez kellő nyitottság, mernek szerepelni a játékos társaik előtt és kellőképpen tudnak egymáson nevetni, bátran ajánljuk számukra!

SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
Szavazás, Szövetségek, Kooperatív, Éneklés, Színészkedés, TargetedClues, Limitáltkommunikáció, Deduction
Fejlesztési területek
kreativitás, deduktív gondolkodás fejlesztés, szókincsbővítés
Kiadó
Quick Simple Fun Games
Kiadás éve
2 019
Cikkszám
KTM100004665
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.