Odalent: Kalandok a mélyben (2. kiadás) - Descent

Odalent: Kalandok a mélyben (2. kiadás) - Descent
Odalent: Kalandok a mélyben (2. kiadás) - Descent
Odalent: Kalandok a mélyben (2. kiadás) - Descent
Odalent: Kalandok a mélyben (2. kiadás) - Descent

Ismét eljött a hősök ideje. Új gonosz emelkedik, ki minden eddiginél veszélyesebbnek látszik. Megfékezéséhez minden tudásotokra szükség lesz, ideje hát leporolni a csatabárdot és újfent szembeszállni az ádáz szörnyek hordáival és az őket manipuláló sötét erőkkel. Készen álltok a feladatra?

 

 

12 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 5 játékos számára
~ 120 – 240 perc
gyFZgBEgAtc
Állapot:
29 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 475 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
Kevin Wilson 2005-ben megjelent játékának második kiadása, 2-5 fő számára egy kalandokban és veszélyben bővelkedő, igényes kivitelezésű társasjátékot tartogat a számunkra.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
Szabályfüzet, Küldetés füzet, 8 kalandozó figura, 31 szörny (5 zombi, 5 goblin íjász, 5 barlangi pók, 4 marcangoló, 4 acsarkodó, 2 lapaj, 2 elementál, 2 csáplény, 2 árnyék sárkány), 9 egyedi hatoldalú kocka (1 kék, 2 piros, 2 sárga, 1 barna, 2 szürke, 1 fekete), 7 műanyag talp, 8 hőslap, 1 kampány jegyzettömb, 152 kis kártya (84 kaszt kártya, 20 (I.fejezet) tárgy kártya, 14 (II. fejezet) tárgy kártya, 16 állapot kártya, 12 keresés kártya, 6 relikvia kártya), 84 normáls méretű kártya (40 mesélő, 18 szörny, 12 főgonosz, 10 úti esemény, 4 aktivitás), 205 jelző.
 
 
 
A játék menete:
 
Az Odalent társasjátékban egy játékos minden esetben a mesélőt fogja alakítani, akinek a feladata, hogy a kiválasztott kalandot narrátorként játssza végig. Valamint, a labirintusban lévő szörnyeket és kincseket is ő kezeli.
 
A többiek lesznek a kalandorok. Miután mindenki kiválasztotta a kalandozóját és a pálya is készen áll a játékra, indulhat is a felfedezés.
 
A kaland elején a játékosok a teleport jelzőn lépnek be a kazamatákba és a mesélő felolvassa nekik a kaland füzetből az oda vonatkozó szöveges rész. Mivel a készítők ügyeltek arra is, hogy minél hangulatosabb legyen a játék.
 
Felkerülnek a teremben lévő szörnyek, de csak azok, amikre rálátnak a kalandorok. Ahogy mozognak majd újabb és újabb részek lesznek láthatóak a teremben lévő dolgokból. Ami lehet kincsesláda, de akár egy újabb ellenfél is.
 
A csata körökre van osztva. Először mindig a kalandorok cselekszenek. Utána pedig a szörnyek.
 
A csatában speciális hatoldalú kockákat használnak a játékosok. Ezek fogják eldönteni, hogy eltalálják-e ellenfelüket, és ha igen, mennyi sebzést tudnak okozni neki.
 
Egy-egy kaland addig tart, amíg a kalandozók le nem győzik az utolsó szörnyet is, valamint teljesítik a küldetés célját. Vagy amíg a mesélő le nem gyűri a többi játékost a szörnyei segítségével.
 
A játék lehetőséget ad akár egy egész küldetéssorozat összefűzésére és lejátszására is, de akár egyesével is le lehet őket játszani.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A kalandorok nyernek, ha teljesítették a küldetés győzelmi feltételeit. A mesélő nyer, ha minden kalandort meg tudott ölni.
 
 
 
Végezetül:
 
Az Odalent - Kalandok a mélyben egy ízig-vérig a számítógépes játékok hangulatát idéző kalandjáték, amit nagyszerűen adaptáltak társasjátékos formára. Ajánljuk mindazoknak akik szeretik a fantasy környezetben játszódó figurás játékokat, és azoknak is akik szívesen megismerkednének ezzel a világgal.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
összetett
Játék mechanizmusa
Akciópontok, Fogdésvidd, Moduláristábla, Váltakozóképességek, Szövetségek, Szerepjátszás, Paklitervezés, Kockadobás, Rácsmozgás
Fejlesztési területek
stratégiai gondolkodás, taktikai gondolkodás, rendszerező képesség
Téma/Tematika
harci
Kiadó
Fantasy Flight Games
Kiadás éve
2 013
Cikkszám
KTM100004143
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.