Pylos Mini

Pylos Mini
Pylos Mini
Pylos Mini
Pylos Mini
Pylos Mini
Pylos Mini

Építsünk golyókból piramist! A Pylos-t ketten játszhatják, 15-15 golyóval. Az egyiké a sötét golyó, a másiké a világos. A 30 db golyót felváltva kell felhelyezni a táblára, előbb az üres lyukakba, majd a már fenn levő golyókra, piramist alkotva. A játék nyertese az, akinek golyója kerül a piramis tetejére. Ötletes társasjáték, igényes fa kivitelben, asztali és utazó változatban is.

8 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 2 játékos számára
~ 15 – 20 perc
ayDQLZWSwXc
Állapot:
RRP: 7 890 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 195 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
David G. Royffe 1994-ben megjelent játéka 2 fő részére egy igazán izgalmas és elgondolkodtató játékot ígér a résztvevőknek.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 játéktábla, 30 fagolyó, tartózsák, játékszabály
 
 
 
A játék menete:
 
Az egyik játékos lesz a világos, a másik a sötét játékos. Az ennek megfelelő golyókból helyezhet fel egyet minden játékos a saját körében.
 
Amennyiben még van szabad hely a táblán, oda is rakhat, de amint megtelnek ezek a helyek, már a többi golyóra kell felhelyezni a későbbieket. Itt következik a játék stratégiai része! Ügyesen kell felhelyezni a golyókat, hiszen a cél, hogy a végén a játékos saját színe kerüljön felülre.
 
Amikor egy golyót úgy helyez le a játékos, hogy az a többi tetejére kerül, akkor két opció közül választhat. Vagy levesz egyet a saját színéből a felül lévők közül. Vagy egy már lehelyezett, és felül lévő golyóját használja fel erre a célra. Így érdekes csatározás kerekedik a két résztvevő fél között, akik próbálják kikényszeríteni a nem kívánatos lépéseket az ellenfelüktől.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot az nyeri, akinek a golyója a piramis csúcsára került fel.
 
 
 
Végezetül:
 
A Pylos egy igazán ötletes társasjáték két fő részére. Kis mérete és könnyű szállíthatósága alkalmassá teszi utazások, vagy alkalmi, gyors játszmák lejátszására is, amikor éppen akad egy kis időnk és partnerünk hozzá.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Fa logikai
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Paklitervezés, Minták, Négyszög-rács
Fejlesztési területek
térbeli orientáció, helyzetfelismerés, kombinációs készség
Téma/Tematika
absztrakt
Kiadó
Gigamic
Kiadás éve
1 993
Cikkszám
KTM100000534
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.