Rettegés Arkhamban

Rettegés Arkhamban
Rettegés Arkhamban
Rettegés Arkhamban
Rettegés Arkhamban

Arkham, Massechusetts, 1926. A városban kapuk nyílnak, melyek az emberi képzeletet meghaladó borzalmakkal teli, idegen dimenziókba vezetnek. Rajtuk keresztül rettentő teremtmények özönlenek az utcákra, hogy prédára vadásszanak az éjben. Ám ami még fenyegetőbb: ha Arkhamban elegendő számú kapu nyílik, világunkra szabadul az ébredező, iszonyatos, Mérhetetlen Vének egyike. Már csak ti állhattok ezen iszonyatok útjába, hogy megakadályozzátok a véget.

14 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 8 játékos számára
~ 120 – 240 perc
x5KIZ24RHx0
Állapot:
RRP: 19 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

16 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 489 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:
 
Richard Launius és Kevin Wilson 2005-ben megjelent játéka 1-6 fő részére a Lovecraft regények világában terjengő hangulatot teríti elénk ezen játékban.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
Játéktábla, szabályfüzet, 16 nyomozólap, 16 nyomozójelző, 16 műanyag talp, 5 dobókocka, 196 állapotjelző, 189 nyomozókártya, 8 szörnylap (a Mérhetetlen Vének), 20 végzetjelző, 180 Mérhetetlen Vén-kártya, 60 szörnyjelző, 16 kapujelző, 14 egyéb jelző
 
 
 
A játék menete:
 
A Rettegés Arkhamban egy kooperatív játék, ahol a játékosok nyomozók bőrébe bújva próbálják megmenteni a világot.
 
A játék során a nyomozók átkutatják a várost. Beszélnek az ott lakókkal. Felszerelést és fegyvereket gyűjtenek. Találkoznak pár nem e világi lénnyel is. Mindeközben pedig nyomokat gyűjtenek. Kezdetben érdemes elkerülniük az erősebb szörnyeket és a veszélyes helyszíneket. Aztán később megpróbálkozhatnak pár kapu bezárásával és szörny legyőzésével. Majd amikor elegendő fegyvert, varázslatot és segítőt szedtek össze, egy végső rohamra indulhatnak az ébredező mérhetetlen vén ellen, hogy megmentsék a várost és vele együtt a világot is.
 
Ezt fordulók során tehetik meg, ami minden játékos számára 5 fázisból fog állni: frissítés, mozgás, Arkhami találkozások, idegen világbeli találkozások és mítosz.
 
Ezen fordulók alatt fogják a játékosok bejárni Arkham utcáit és találkozni az ott meglapuló rémségekkel. Sikerük nagyrészt azon fog múlni, hogy az eléjük állított próbát sikeresen veszik-e. Ezen dolgok nagy részét kockadobással kell eldönteni, és a szerint alakul a történet, hogy sikerült vagy sem a próba.
 
Sok megpróbáltatás és nyomozás után a nyomozók végül elérkeznek az igazság pillanatához, és eldől, hogy megmenekül az emberiség vagy elnyeli az örök sötétség.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékot háromféleképpen lehet megnyerni. Vagy lezárják a kapukat, vagy lepecsételnek elegendő számú kaput, vagy megküzdenek a mérhetetlen vénnel és győzelmet aratnak felette. Ellenkező esetben a játékosok elvesztették a játékot.
 
 
 
Végezetül:
 
A Rettegés Arkhamban egy összetett, de rendkívül hangulatos társasjáték, ami hűen tükrözi a Lovecraft által megálmodott világot. Ajánljuk minden horror rajongónak, és azoknak, akik egy hosszabb lélegzetvételű, ám annál lebilincselőbb és izgalmasabb játékélményre vágynak.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Rettegés Arkhamban
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
összetett
Játék mechanizmusa
Moduláristábla, Váltakozóképességek, Kooperatív, Kockadobás, Pontrólpontramozgás, RES-02StatCheck
Fejlesztési területek
taktikai gondolkodás, szociális képességek fejlesztése, kombinációs készség
Téma/Tematika
horror
Kiadó
Delta Vision Kft.
Kiadás éve
2 019
Illusztrátor(ok)
Julien Delval
Cikkszám
KTM100002632
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.