Santorini

Santorini
Santorini
Santorini
Santorini

Santorini szigetén gyönyörű városok épültek. A fehér falú kék kupolás templomok, amik a szigeten találhatóak, már sokakat megihlettek. Nem voltak másképp ezzel ennek az egyszerű és mégis változatos és izgalmas absztrakt játéknak a készítői sem. A játék elképesztően egyszerű és könnyen tanítható, a feladatunk az hogy az általunk irányítot két építőmunkás közül az egyiket feljuttassuk az egyik épület harmadik emeletére. Míg ezért a célért versengünk, felépítjük magunk körül a várost. És ha az istenek kedvében járunk, még az is lehet hogy megosztják velünk csodás hatalmukat.


Építs mint egy halandó, nyerj mint egy isten!

8 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 4 játékos számára
~ 15 – 20 perc
DQqsT3p9sNc
Állapot:
12 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 650 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Gordon Hamilton 2017-ben megjelent játéka 2-4 fő részére 8 éven felülieknek készüt könnyen tanulható, de változatos és taktikus absztrakt játék.


Mit kapunk a dobozban?


1 szikla alapzat, 1 szigettábla, 22 első szintű épület, 18 második szintű épület, 14 harmadik szintű épület, 18 kupola, 30 istenkártya, játékszabály


A játék menete:


A játékosok felváltva lehelyezik a táblára a két-két bábut, amit irányítani fognak. Ezután felváltva lépnek a következő képpen: először valamelyik bábujukkal egy választott irányban lépnek egyet, majd építenek egy emeletet a bábu körül egy választott kockára. A játék célja az, hogy valamelyik bábunkkal fellépjünk az egyik épület harmadik szintjére oly módon, hogy a földszintről az első emeletre léphetünk fel, az elsőrő a másodikra stb... Az ellenfél azonban lezárhatja előlünk a harmadik emeletet, olyan módon hogy épít rá egy kupolát. A játékhoz van továbbá 30 isten lap, ezek mindegyike egy-egy a játék menetét lényegesen befolyásoló képességgel ruházza fel a játékost, aki az adott istenlapot választja (pl.:nem csak építeni tudnak a bábuk hanem rombolni is. Vagy két emeletet is lehet építeni egyszerre, de akár új győzelmi lehetőséget is adhat: ha a második emeletről lelépünk az egyik figuránkkal, akkor is nyerünk stb...)  


Hogyan lehet nyerni?


Az egyik figuránkkal fellépünk egy épület harmadik szintjére vagy úgy, ha az ellenfél egyik figurájával sem tud lépni. Az isten kártyák további győzelmi lehetőségeket is meghatározhatnak.


Végezetül:


A Santorini egy gyors és egyszerű de komplex absztrakt játék, ajánljuk akár családoknak, akár pároknak illetve minden játékosnak akik szeretnének egy györnyörű könnyed de mégis kihívást és komoly agytornát jelentő társasjátékkal játszani.SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Váltakozóképességek, Szövetségek, Rácsmozgás, Verseny, Négyszög-rács, ThreeDimensionalMovement, MapReduction
Fejlesztési területek
taktikai gondolkodás, stratégiai gondolkodás, helyzetfelirmerés
Kiadó
Roxley
Kiadás éve
2 016
Cikkszám
KTM100003434
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.