Sárkánykeltető

Sárkánykeltető
A világ rendkívül megváltozott az elmúlt 12 hónapban, mióta világraszóló felfedezést tettek a Föld legmagasabb hegyei között járó, bátor felfedezők. Hatalmas színes sárkánytojásokra leltek! A tavalyi esztendőben a szakértő tenyésztők hihetetlen lehetőséget kaptak, sárkánytojásokat keltethetnek!
8 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 5 játékos számára
~ 40 – 60 perc
hKlV-Iu3Dkc
11 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 570 Ft
Győri készlet
1 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:

A Sárkánykeltető játékban a játékosok célja, hogy minél jobb dobások által minél több sárkány neveljenek fel. A játék gyors, maximum fél óráj játékidővel, 2-5 játékosnak szól 8 éves kortól.


Mit kapunk a dobozban?

2 kocka, 36 sárkánytojáskártya, 10 feladatkártya, 5 keltetőtábla, 1 játéktábla, 1 piackorong, 1 műanyag rögzítő, 30 érme (1 értékű), 15 érme (5 értékű), 30 vízjelölő, 30 tűzjelölő, 1 kezdőjátékos-jelölő, 1 szabálykönyv.


A játék menete:

A játék előkészületeként helyezzük az asztal közepére a piacot, e köré fognak felkerülni a megszerezhető sárkány kártyák és kellék lap, ebből az előírás szerinti mennyiség (2 vagy 3 játékos esetén 5 db, 4 játékosnál 4 db, 5 játékosnál 3 db). Minden játékos vegyen el egy inkubátor panelt, amelyre egyszerre két sárkányt fog tudni helyezni. A kidobott értéknek megfelelő nyersanyagot kell, hogy magához vegye. Az a játékos, aki utoljára evett tojást, megkapja a kezdő játékos jelzőt, a többiek pedig választhatnak egy-egy sárkány lapot, amelyet az inkubátor paneljükre helyeznek. A játékos a körében két dobókockával dob, amelyeket egyszer újra dobhat, ha nem tetszett neki az eredmény. Ezt követően hajtsa végre a kidobott eredményt (szerezzen erőforrást vagy a központi piacot forgassa meg ezáltal változtasson a kint lévő kártyák értékén stb). Dupla erőforrások esetén 3 értéket vehetünk el (2 db 1-es értéknél 3 pénz jelölőt és így tovább). Azon kockákat, amelyekkel erőforrást dobtunk, felhasználhatóak sárkány kártya elvételére is.

Minden sárkány tojás lapnak erőforrás szükségletei vannak, amelyek teljesítésekor a sárkányokat kikeltethetjük. Amilyen sárkány kel ki belőlük, olyan erőforrást fognak számunkra adni a központi piaci kerék alapján.

Érdemes dupla színű sárkány tojásokat választanunk keltetésre, mert extra erőforrásokat adnak (bár némelyik záptojás). A rejtélyes tojásokból meglepetés sárkányok kelnek ki, amelyek nem rendelkeznek színnel, de segítenek a feladatkártyák teljesítésében.

A feladat kártyák elkészüléséhez megadott mennyiségű és színű sárkányra lesz szükségünk és a játék végén pontokat érnek majd.


Hogyan lehet nyerni?

A játékosok megpróbálnak minél több feladat kártyát teljesíteni a kikeltetett sárkány tojásokkal. A játéknak akkor lesz vége, ha két sárkány tojás pakli elfogyott vagy nincs teljesíthető feladatkártya.


Végezetül:

A Sárkánykeltető társasjáték egy kedves családi társasjáték, amiben az előre tervezés és a szerencse kombinálódik. A játékosoknak meg kell saccolniuk, hogy mely sárkány tojásokat éri meg beszerezni, melyekből kelthető minél előbb annyi sárkány, hogy azzal feladatkártyát tudjunk teljesíteni.

Öt játékos esetén rendkívül izgalmas, változó pálya állás mellett folyik a verseny!SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
Kollekciógyűjtés, Kockadobás, Merjésnyerj
Kiadó
Synapses Games
Kiadás éve
2 019
Cikkszám
KTM100004884
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.