Scythe

Scythe
Scythe
Scythe
Scythe
Scythe
Scythe
A Scythe egy igazi "gémer" típusú társasjáték. Ebben a játékban a játékosok úgy tudnak fejlődni, hogy különböző területeket foglalnak el és toboroznak, megpróbálják a saját ritmusuk szerint alakítani az eseményeket. Rengeteg lehetőséget rejt magában a Scythe, amit a játékosok a saját körükben egy akció végrehajtása által tudnak kihasználni. A játék nehézségi szintjét tekintve, elsőre nem a legkönnyebb, de annál jobb. Rengeteg tokennel és kártyával tette izgalmasabbá ezt a viszonylag hosszabb menetidejű társast a szerző, aki mellesleg a hasonlóan magas színvonalú faluépítős Charterstone tervezője is. A Scythe még egy pozitívuma, hogy akár heten is tudjátok játszani! Ha szeretitek a hosszabb menetidejű, kicsit összetettebb játékokat akkor a Scytheot érdemes kipróbálni.
14 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 5 játékos számára
~ 90 – 120 perc
BnwxhYUebWA
30 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 550 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Scythe
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
összetett
Játék mechanizmusa
Váltakozóképességek, Hatszög-rács, Területbefolyásolás/irányítás, Rácsmozgás, Veddel, Solitaire, TechTrees/TechTracks, CardPlayConflictResolution, ForceCommitment, VIC-04VictoryPointsasaResource, Játékvégibónuszok, KingoftheHill, Változósetup, Contracts, MovementPoints, ZoneofControl
Fejlesztési területek
taktikai gondolkodás, stratégiai gondolkodás, helyzetfelirmerés
Téma/Tematika
birodalom építős
Kiadó
Delta Vision Kft.
Kiadás éve
2 017
Szerző(k)
Jamey Stegmaier
Illusztrátor(ok)
Jakub Rozalski
Cikkszám
KTM100003142
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.