Space Hulk - A halál angyalai

Space Hulk - A halál angyalai
Space Hulk - A halál angyalai
Space Hulk - A halál angyalai
Space Hulk - A halál angyalai
Space Hulk - A halál angyalai
Space Hulk - A halál angyalai

A Space Hulk– A halál angyalai egy a Warhammer 40.000 világában játszódó kooperatív kártyajáték, ahol egy maréknyi űrgárdista terminátor hatol be egy óriási űrhajóroncsba, hogy ott bátorsággal, csapatmunkával és tűzerővel legyűrjék a génorzók túlerejét. Dolgozzatok együtt a cél érdekében, rendezzétek a soraitokat és mindig figyeljetek, mi bukkan fel a hátatok mögött és nem bukhattok el!

13 – 99 éves kortól ajánlott
1 – 6 játékos számára
~ 30 – 60 perc
U_DZOQzbxqM
6 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 320 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek


 
A játékról röviden:
 
Corey Konieczka 2010-ben megjelent játéka 1-6 fő részére egy izgalmas kártyajátékkal kedveskedik minden Warhammer rajongónak, akik most próbára tehetik magukat és csapatmunkájukat a génorzók ellen.
 
 
 
Mit kapunk a dobozban?
 
1 szabálykönyv, 128 kártyalap, 6 osztagjelző, 12 támogatásjelző, 1 csatakocka
 
 
 
A játék menete:
 
Minden játékos kiválaszt egy űrgárdista osztagot, ami fejenként három űrgárdistából áll. Amennyiben négynél kevesebb játékos játssza a játékot, akkor ezt a folyamatot még egyszer vagy kétszer meg kell ismételni.
 
A helyszín kártyákat meg kell keverni és a szabálykönyvben leírtak alapján egymás alá helyezni, majd megkeresni a kezdőhelyszínt, ahol a terminátorok belépnek az űrhajóba.
 
A génorzók mindkét oldalról támadhatnak, így a helyszín lapok mindkét felére kerülnie kell a paklijukból.
 
Az űrgárdistákat meg kell keverni és sorra kiosztani a helyszínek mellé.
 
Egy játékos a körében megfordulhat az adott helyszínen, ugyanis számít, hogy melyik irányba néz, hiszen csak arrafelé tud támadni. Mozoghat a helyszínek között, tüzelhet az adott helyszínen lévő génorzóra vagy ha a lőtávja megengedi, egy másik helyszínen lévő ellenfélre is.
 
A játékosok az akciókártyáik segítségével irányítják az egységeiket. Minden játékos kiválasztja, hogy melyiket szeretné használni. Az egyetlen szabály az, hogy nem lehet olyant használni, amit az előző körben is használt.
 
Ezután a génorzók támadnak, végül pedig egy eseménykártya kerül kijátszásra.
 
A csatákat a csatakocka segítségével kell lebonyolítani, és elég egy rossz mozdulat, és a gárdista máris kikerül a játékból.
 
Amikor kifogy egy szkenner pakli, akkor a játék tovább halad a következő helyszínre.
 
 
 
Hogyan lehet nyerni?
 
A játékosok akkor nyernek, ha eljutnak az utolsó helyszínre is. Hiába halt meg egy vagy több társuk út közben, ha legalább egy űrgárdista is eljutott ide, akkor mindenki nyert. Ellenkező esetben a génorzók győzedelmeskedtek.
 
 
 
Végezetül:
 
A Space Hulk – A halál angyalai egy remek átdolgozása a táblás társasjátéknak, ahol nem egymagunk, hanem csapatként kell szembeszállni az űrroncsot ellepő génorzókkal. A játék végig izgalmas és nagy odafigyelést követel minden játékostól. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a Warhammer világát és azoknak is, akik egy akció dús kártyajátékkal szeretnének játszani.
 
SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
kifejezetten idegen nyelven játszható
Játékszabály jellege
egyszerű
Játék mechanizmusa
Váltakozóképességek, Kooperatív, Paklitervezés, Kockadobás, Megtervezettkörök/akcók, Solitaire, MoveThroughDeck
Fejlesztési területek
helyzetfelismerés, szociális képességek fejlesztése, kombinációs készség
Téma/Tematika
sci-fi
Kiadó
Delta Vision Kft.
Kiadás éve
2 013
Szerző(k)
Corey Konieczka
Illusztrátor(ok)
John Gravato, Brad Rigney, Nick Ingeneri, Héctor Ortiz, Zach Graves, Matt Bradbury, Kevin Chin, Silver Saaremäel, Víctor Pérez Corbella, Daniel Xio
Cikkszám
KTM100000596
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.