Szócsapdák

Szócsapdák
Szócsapdák
Szócsapdák
Szócsapdák
A Szócsapdák társasjáték kalandra hív a kazamata mélyére, ahol különféle szörnyek állják utatokat a győzelemig. Meg kell küzdenetek az átkokkal és az idővel: úgy kell támpontot adnotok a csapattársaitoknak, hogy az is lehet, csapdába futtok!
8 – 99 éves kortól ajánlott
4 – 8 játékos számára
~ 30 – 40 perc
u9p5hf4ShcQ
7 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 360 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
A játékról röviden:

A Szócsapdák társasjátékot Jan Brezina, Martin Hrabálek és Michal Pozárek tervezték, a CGE kiadásában 2018-ban jelent meg és 4-8 főnek ígér fél órás kikapcsolódást egy csapatverseny keretében.Mit kapunk a dobozban?

50 kétoldalú kártya (400 fantasy és 400 modern szóval), 10 szörnykártya, 10 átokkártya, 7 karton teremlapka, 4 kartonkönyvecske, 2 karton csapatfigura, 5 karton szörnyfigura, 2 kartonfáklya, 3 műanyag talp, 1 tömb szólistagyűjtő, 2 ceruza, 1 homokóra, 1 szabálykönyv, 1 áttekintő.A játék menete:

A játékosok két csapattá válnak és a játék végéig egymásnak fognak feladványokat választani. A játékosoknak egy kazamatában kell különböző szörnyekkel "megküzdeniük" és az átkaikkal megáldva megnyerni a játékot. 

Minden körben kiválasztunk egy-egy főt a csapatokból és annak a főnek lesz a feladata, hogy elmagyarázzon úgy egy szót, hogy vannak tabu szavak, amelyeket nem ismer. Ezeket a tabu szavakat, amelyeket nem ejthet ki magyarázat közben, lefedve lesznek a feladat füzetben és ezeket az ellenfél csapata fogja írni (kötőszavak és névelők természetesen nem érnek). A csapatoknak tehát egyrészről van lehetőségük 4 szóból választani, amely a feladvány lesz az ellenfél csapatának és további 5 szót is meghatározhatnak, amelyeket, ha kiejtene az ellenfél magyarázó embere, akkor elvesztik a pontot.Hogyan lehet nyerni?

Mind a mellett, hogy egyébként is nagyon nehéz úgy körül írni valamit, hogy időre kell, további nehezítés, hogy bizonyos, ismeretlen szavakat kerülni kellene közben. Ha még ez sem lenne elég, úgy még a szörnyetegek átkát (pl. egy levegővétellel kell elmagyarázni az adott szót) is tűrnünk kell egy-egy kör erejéig.Végezetül:

A Szócsapdák egy tovább fejlesztett Tabu, amelyben a csapattagok kreativitásán is múlik az, hogy milyen szavakat sorolnak fel, amelyeket nem mondhat ki az ellenfél. A játék hosszát tetszőlegesen alakíthatjuk a kazamata rövidítésével vagy hosszabbításával, amelyen keresztül kell haladjanak a csapatok. Izgalmas kitalálós játék akár családi, akár baráti társaságoknak!

SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék mechanizmusa
Moduláristábla, Szövetségek, Limitáltkommunikáció
Fejlesztési területek
kreativitás, deduktív gondolkodás fejlesztés, szókincsbővítés
Kiadó
Czeh Games Edition
Kiadás éve
2 019
Cikkszám
KTM100004619
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.