Sztorikocka

Sztorikocka
Sztorikocka
Sztorikocka
Sztorikocka
Sztorikocka
Sztorikocka

Te milyen történetet tudnál kihozni pár egyszerű formából? Össze tudod kapcsolni mind a 9 képet egy kerek történetté? Story Cubes egy zsebben is elférő mesegyár, amely minden korosztálynak beindítja a fantáziáját. Versengésmentes szórakozás egy vagy több játékos számára. A játék ideális eszköz a gyermekek verbális készségeinek fejlesztésére, és kreatív gondolkodásuk elősegítésére.

6 – 99 éves kortól ajánlott
2 – 20 játékos számára
~ 10 – 30 perc
Lne-uJltbYk
Állapot:
4 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 215 Ft
Győri készlet
2 db
Azonnal szállítható, átvehető
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékról röviden:
 
Rory's 2007-2014-ben megjelent játéka felhőtlen szórakozást nyújt a vele játszóknak, ahol történeteket kell elmesélniük a kidobott ábrák segítségével.
 
Mit kapunk a dobozban?
 
9 sztorikocka, 1 játékszabály
 
A játék menete:
 
A játékos fogja a kilenc sztorikockát és dob velük. Majd a kidobott ábrák felhasználásával egy történetet kell alkotnia. A létrehozott történethez mind a kilenc kockát fel kell használni, és teljes egészében a játékoson múlik, hogy milyen sztorit is alkot a segítségükkel.
 
Az egyes kockákat tetszőleges sorrendben lehet felhasználni, és a történetnek tartalmaznia kell az azon látható elemeket. Akár csak a szó megemlítése erejéig, vagy bőven kifejtve azokat. A játékos fantáziájára van bízva a dolog.
 
Hogyan lehet nyerni?
 
Ennek a játéknak az a nyertese, aki egy szórakoztató és kerek történetet tud alkotni, és mindazok, akik együtt örülnek ennek.
 
Végezetül:
 
A Sztorikockára inkább úgy kell tekinteni, mint egy aktív időtöltésre. A gyerekek megtanulják használni a kreatív képességüket. Az inspiráló, egyszerű de nagyon aranyos szimbólumok a kockák oldalain segítik őket a történet megalkotásában. A történetmesélés maga, pedig felhőtlen szórakozást ígér minden résztvevő számára. Nem utolsó sorban pedig a gyermekek verbális készségeit is remekül fejleszti.
 
Ajánljuk mindazon szülők számára, akik szeretnék gyermekeik kommunikatív készségeit fejleszteni. Valamint, az oktatásban dolgozók számára is hasznos tanári segédeszköz lehet ez a pár kocka. Végül pedig a nagyobbak számára is remek szórakozás lehet, hiszen kis helyen is elfér, és bármilyen utazásra magunkkal lehet vinni, hogy az unalmas perceket pár érdekes történettel dobjuk fel.


SAS és KOS a társasjáték webáruház Kiváló árak a SAS és KOS társasjáték webáruházban Tényleges raktárkészlet a SAS és KOS társasjáték webáruházban Gyors szállítás a SAS és KOS társasjáték webáruházban Személyes ügyfélszolgálat a SAS és KOS társasjáték webáruházban Visszavásárlási garancia a SAS és KOS társasjáték webáruházban

GYERE! TÁRSASOZZ VELÜNK!

Hasonló termékek
Adatok
Játékcsalád
Sztorikocka
Játékszabály nyelve
magyar
Nyelvi függőség
nyelvfüggetlen
Játékszabály jellege
kezdő
Játék eszköze
kockajáték
Játék mechanizmusa
Kooperatív, Történetmesélés, Mintafelismerés, Kockadobás
Fejlesztési területek
kombinációs készség, memória, szociális képességek fejlesztése
Téma/Tematika
sztorizgatós
Kiadó
Creativity Hub
Kiadás éve
2 018
Cikkszám
KTM100000608
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.